Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A bizalomról
  2007-09-11 15:39:58, kedd
 
   
  Az alábbi írás közzétételéről szeretnék csak annyit elmondani, hogy amikor megláttam a címet, azonnal tudtam, hogy minden szava igazságtartalommal rendelkezik.

Éppen ezért bemásoltam a blogomba - de azon nyomban - hogy minél előbb olvashassa az, aki megtiszteli blogomat a figyelmével.

Majd ezt követően fogom csak elolvasni - figyelmesen- elejétől a végéig.

Szerintem, ezt nevezik bizalomnak!

BIZALOM!!!!

Tetszik érteni??????????????????????

Ha van még e hazában egyetlen egy ember, aki tudja- érti, hogy mit jelent e szó??????????????

BMI



Az éj leple alatt kisemmizték az országot
2007. szeptember 11. 12:52
Ha hatályba lép az MSZP és az SZDSZ által tegnap elfogadott vagyontörvény, akkor az megteremti Magyarország kiárusításának, kisemmizésének lehetőségét - hangzott el Varga Mihály sajtótájékoztatóján.
Tegnap a szocialisták és a szabaddemokraták szavazataival elfogadta az állami vagyonról szóló törvényt a parlament. A vagyontörvényről éjjel, a nyilvánosság minél kisebb része előtt szavaztak.

A törvény elfogadásával reálissá vált annak a veszélye, hogy Magyarország állampolgárait a meglévő közvagyonból kisemmizik - húzta alá Varga Mihály. A politikus hangsúlyozta, a kormány a mai napig nem tudott arra válaszolni: a közvagyon mely része minősülne stratégiai vagyonnak. Emlékeztetett: Hiller István már 2005-ben azt ígérte, hogy lezárják a privatizációt. Ehhez képest azóta megállás nélkül folyik az állami vagyon értékesítése, kiárusítása - tette hozzá. A kormánytöbbség által elfogadott törvénnyel ez a folyamat felgyorsulhat, és megvalósulhat Magyarország kisemmizése - szögezte le a Fidesz alelnöke.

Varga Mihály felhívta a figyelmet arra, hogy az elmúlt években több száz, több ezer milliárd forintnyi állami vagyont értékesített a kormány. Eladták többek között a Budapest Airportot, Bábolna Rt.-t, a Malévot, és a Földhitel és Jelzálogbankban levő állami részesedést is. Úgy tűnik, ez a folyamat megállás nélkül tart - jegyezte meg. A Fidesz alelnöke hangsúlyozta, az állami vagyon értékesítéséből származó bevétel nem járult ahhoz hozzá, hogy a magyar gazdaság tartós, stabil növekedési pályára kerüljön, ahol több munkahelye, magasabb jövedelme és életszínvonala van az embereknek.

Úgy történt a közvagyon kiárusítása, elherdálása, hogy az nem járult hozzá a gazdasági növekedéshez, és sok esetben ellentétes volt a társadalom érdekeivel - tette hozzá. Példaként említette a Mol Rt. esetét, ahol az állami részesedést eladta a kormány, most pedig törvénnyel akarja megakadályozni a cég ellenséges felvásárlását.

Magyarországon a magyar kormány egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy az energiaellátás, az energiabiztonság, nemzetbiztonsági szempontok, egyáltalán a közszolgáltatási feladatok ellátásához milyen állami vagyonra van szükség - szögezte le Varga Mihály. Csak egy szempontból közelítettek az állami vagyonhoz: hogyan lehet minél gyorsabban túladni rajta, és az ezer sebből vérző államháztartás lyukait hogyan lehet betömködni az érte kapott pénzzel - jegyezte meg.

A Fidesz rendkívül károsnak tartja a vagyontörvény elfogadását. Fenyeget annak a veszélye, hogy az állami vagyon kezelése az "Altus Rt. egyik leányvállalkozása lesz", mert az elfogadott jogszabályrészben az áll, hogy Gyurcsány Ferenc nevezi ki 6 évre a vagyonkezelési tanács tagjait, és ennek vezetője egymaga hozhat döntést 500 millió forintos értékhatárig az állami vagyon kapcsán.

Ha hatályba lép a vagyontörvény, akkor az megteremti Magyarország kiárusításának, kisemmizésének lehetőségét - szögezte le Varga Mihály. A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a vagyontörvény által a kormánynak lehetősége nyílik eladni több regionális vízközmű vállalatot, vagyis a magyarországi ivóvízkészlet, ivóvízbázis privatizációjára is sor kerülhet. Stratégiai vállalatokat is értékesíthetnek, többek között a Magyar Villamos Műveket, de eladhatják a Magyar Postát is, és felmerülhet a Budapest Airtportban, a Nemzeti Tankönyvkiadóban, a Nemzeti Autópályakezelőben lévő állami részesedés értékesítésének a lehetősége is - hívta fel a figyelmet a Fidesz alelnöke. Ezeket a stratégiai vagyon részének tekintjük, és ezek értékesítése ellentétes nemzeti érdekeinkkel - húzta alá Varga Mihály.

fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tankönyvkiadóban, energiabiztonság, privatizációjára, nemzetbiztonsági, közszolgáltatási, szabaddemokraták, vagyontörvényről, értékesítéséből, jelzálogbankban, értékesíthetnek, értékesítésének, kormánytöbbség, kisemmizésének, energiaellátás, állampolgárait, államháztartás, közzétételéről, kiárusításának, megakadályozni, magyarországon, vagyonkezelési, életszínvonala, vagyontörvény, ivóvízkészlet, elfogadásával, emlékeztetett, privatizációt, megvalósulhat, felgyorsulhat, magyarországi, felvásárlását, szavazataival, érdekeinkkel, magyarország, szocialisták, értékhatárig, alábbi írás, megteremti Magyarország, szabaddemokraták szavazataival, állami vagyonról, vagyontörvényről éjjel, nyilvánosság minél, törvény elfogadásával, meglévő közvagyonból, politikus hangsúlyozta, közvagyon mely, állami vagyon, kormánytöbbség által, folyamat felgyorsulhat, figyelmet arra, elmúlt években, folyamat megállás, Varga Mihály, Hiller István, Budapest Airportot, Bábolna Rt, Altus Rt, Gyurcsány Ferenc, Magyar Villamos Műveket, Magyar Postát, Budapest Airtportban, Nemzeti Tankönyvkiadóban, Nemzeti Autópályakezelőben,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Becsüld meg azt amid van,...  Emlék  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Szép estét kedves látogatóimna...  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  A végzet az  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Paul David Tripp Április 23  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Pillangó  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Környezetvédelem  Gondolatok az életről és szere...  Jó éjt  próbáljuk ki az őszinteséget  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Életművészet  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  A világnak égető szüksége van ...  Ünnepelj csak  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa - Tavasz  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlék  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Egyik kedvenc festőm Fernando ... 
Bejegyzés Címkék
alábbi írás, megteremti Magyarország, szabaddemokraták szavazataival, állami vagyonról, vagyontörvényről éjjel, nyilvánosság minél, törvény elfogadásával, meglévő közvagyonból, politikus hangsúlyozta, közvagyon mely, állami vagyon, kormánytöbbség által, folyamat felgyorsulhat, figyelmet arra, elmúlt években, folyamat megállás, magyar gazdaság, közvagyon kiárusítása, gazdasági növekedéshez, társadalom érdekeivel, állami részesedést, magyar kormány, közszolgáltatási feladatok, szempontból közelítettek, állami vagyonhoz, ezer sebből, érte kapott, vagyontörvény elfogadását, elfogadott jogszabályrészben, vagyonkezelési tanács, politikus felhívta, vagyontörvény által, kormánynak lehetősége, magyarországi ivóvízkészlet, stratégiai vagyon, tankönyvkiadóban, energiabiztonság, privatizációjára, nemzetbiztonsági, közszolgáltatási, szabaddemokraták, vagyontörvényről, értékesítéséből, jelzálogbankban, értékesíthetnek, értékesítésének, kormánytöbbség, kisemmizésének, energiaellátás, állampolgárait, államháztartás, közzétételéről, kiárusításának, megakadályozni, magyarországon, vagyonkezelési, életszínvonala, vagyontörvény, ivóvízkészlet, elfogadásával, emlékeztetett, privatizációt, megvalósulhat, felgyorsulhat, magyarországi, felvásárlását, szavazataival, érdekeinkkel, magyarország, szocialisták, értékhatárig, hangsúlyozta, növekedéshez, közelítettek, értékesített, értékesítése, nyilvánosság, közvagyonból, vállalatokat, kisemmizték, lehetőségét, felmerülhet, figyelmesen, kiárusítása, részesedést, megtiszteli, figyelmével, szempontból, airtportban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1870
  • e Hét: 7378
  • e Hónap: 15982
  • e Év: 51923
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.